Weersverwachting Nederland van 23 maart 2023

Wisselvallig

[Waarschuwingen] Er zijn geen waarschuwingen.

[Vannacht] vallen er enkele buien. De minimumtemperatuur wordt 10°C. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is boven land matig tot vrij krachtig. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind krachtig tot hard, windkracht 6 à 7.

[Vanochtend] schijnt de zon af en toe maar komen er ook buien voor. In het noorden en noordwesten blijft het overwegend droog. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6.

[Vanmiddag] kan er in het hele land weer een bui voorkomen. Tussen de buien door is de zon te zien. De middagtemperatuur loopt uiteen van 12°C aan zee tot 15°C in het zuidoosten. De wind komt uit het zuidwesten en is boven land matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6.

[Vanavond] zijn er perioden met regen. Soms regent het stevig door. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is boven land matig, aan zee en op het IJsselmeer krachtig, windkracht 6.

[Komende nacht] regent het soms stevig door. In de tweede helft van de nacht trekt de regen snel naar Duitsland weg en wordt het droog. Er staat veel wind. Boven land staat een vrij krachtige wind. Langs de kust en het IJsselmeer wordt de wind krachtig, windkracht 6. Er kunnen windstoten van 60-70 km/uur voorkomen. De wind komt eerst uit het zuidwesten, later uit het westen. De minimumtemperatuur wordt 9°C.

[Morgenochtend] zijn er perioden met zon. Met name in het oosten en zuiden is er kans op een bui. De wind uit het zuidwesten blijft stevig doorstaan en is boven land matig tot vrij krachtig. Aan zee staat een krachtige wind, windkracht 6.

[Morgenmiddag] kunnen er in het zuiden en midden een paar stevige buien ontstaan. Daarbij is kans op onweer en windstoten. In het noorden blijft het droog met vrij veel zon. De maximumtemperatuur wordt 13°C. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig boven land en krachtig langs zee.

[Morgenavond] verdwijnen de meeste buien en is er eerst nog ruimte voor de zon. De wind uit het zuidwesten is matig tot vrij krachtig boven land. Aan zee is de wind krachtig, windkracht 6.
(Bron: Weerslag/KNMI)

Het weer nu image description

Gem. ℃ Max. ℃ Min. ℃
11,6 12,9 8,0
Max. wind
58km/h (7Bft)

Bekijk alle actuele weerstation waarnemingen.

Weersverwachting komende 6 dagen

vr 24 mrt 2023 za 25 mrt 2023 zo 26 mrt 2023
image description image description image description
Max℃ 13 11/13 9/10
Min℃ 9 7/8 5/6
ma 27 mrt 2023 di 28 mrt 2023 wo 29 mrt 2023
image description image description image description
7/8 7/9 8/11
1/2 0/1 -1/2